Nicki Minaj tvrdí, že Khaledova žiadosť o ruku bola len žart

Americká rapperka Nicki Minaj reagovala na ponuku hip-hopového producenta DJ Khaleda, ktorý ju minulý týždeň prostredníctvom relácie MTV News požiadal o ruku.

31.07.2013 13:10
Nicki Minaj Foto: ,
Nicki Minaj.
debata

Ako uviedla v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Hot 97, podľa nej ide o žart aj napriek tomu, že vo videu ukázal desaťkarátový diamantový prsteň. „Bola som šokovaná presne ako zvyšok sveta a spolu s ním som sa smiala, pretože Khaled je majster v tom, čo robí. Nikto z môjho okolia to nebral vážne,“ uviedla. „Khaled je môj brat a tú prekliatu žiadosť o ruku nemyslel vážne. Prosím, zabudnite na to, len žartoval. Nepriťahujem ho, nie je do mňa zamilovaný, sme ako brat a sestra,“ dodala.

DJ Khaled rapperke vo videu vyznal lásku. „Chcem byť k tebe úprimný. Milujem ťa. Mám ťa rád. Chcem, aby si bola moja. Do očí ti to nehovorím len z toho dôvodu, že viem, že si zaneprázdnená. Ak potrebuješ čas na rozmyslenie, pochopím to,“ vyhlásil. „Máme rovnaké symptómy – obaja trpíme úspechom. Vo svojom živote potrebuješ muža, ako som ja, ktorý sa o teba postará a bude si ťa vážiť. Chcem, aby tvoji aj moji fanúšikovia spolu s našimi rodinami vedeli, že si ťa chcem zobrať za ženu,“ dodal a následne ukázal prsteň. „Nicki Minaj, vezmeš si ma?“ uzavrel. Neskôr povedal, že premýšľa nad budúcnosťou, keďže už nie je malý chlapec a Minaj sa mu veľmi páči. Vyhlásil tiež, že svoju žiadosť o ruku myslel úplne vážne. Po tom, ako Minaj poskytla svoje vyjadrenie, však na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal: „Klaniam sa Nicki Minaj! Urobila z hry opäť zábavu“. Je teda možné, že šlo len o promo k pripravovanému albumu Suffering from Success, čo si myslí aj Minaj.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #DJ Khaled #sobáš

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...