Kelly Osbourne: Ľudia v Hollywoode nechápu, že ľudia sa berú aj z lásky

Dcéra rockovej hviezdy Ozzyho Osbourna nechce zo svojej svadby profitovať.

02.08.2013 08:00
Kelly Osbourne Foto: ,
Televízna komentátorka z relácie Fashion Police Kelly Osbourne.
debata

Narážala tým na to, že bola doslova zaplavená ponukami na novú reality šou s jej snúbencom Matthewom Mosshartom. Ujasnila, že na svadbe peniaze zarábať nebude.

V americkej šou The Talk sa rozhnevala: „Ľudia vedia, že sme sa zasnúbili v decembri minulého roka, ale šesť mesiacov sme to držali v tajnosti. Veľmi rýchlo som si uvedomila, že ľudia v Hollywoode nechápu, že niekto sa môže oženiť alebo vydať z lásky. Myslia si, že sa vydávate, aby ste vzbudili pozornosť a ja na žiadnu reality šou nepodstúpim. To už mám za sebou. Každé ráno dostávam maily, v ktorých stojí: Ponuka, ktorá sa neodmieta. Ale ja ich všetky odmietam, lebo ja v reality šou byť nechcem. Ďakujem.“

Osbourne a Mosshart sa zoznámili v roku 2011 na svadbe Kate Mossovej a Jamieho Hincea. Najskôr pestovali vzťah na diaľku, potom sa Mosshart konečne presťahoval z New Yorku do Los Angeles. „Vzťahy na diaľku nemajú šancu,“ povedala Osbourne prednedávnom v rozhovore. „Boli sme spolu takto rok a potom sme jednoducho zistili, že chceme byť spolu viac. Veľa ľudí vraví, že sme na sebe závislí, ale my len chceme všetok čas tráviť spolu. Nikdy som k nikomu necítila takú blízkosť,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Kelly Osbourne #reality šou

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...