Shakirin expriateľ so žalobou nepochodil ani na kalifornskom súde

Kalifornský súd vyšiel v ústrety kolumbijskej speváčke Shakire, ktorá žiadala, aby zamietol žalobu jej expriateľa Antonia de la Rúu.

02.08.2013 18:00
Shakira a Antonio de la Rua Foto: ,
Speváčka Shakira na archívnej snímke z roku 2008 v spoločnosti ex-priateľa Antonia De La Rua.
debata

Syn bývalého argentínskeho prezidenta totiž tvrdí, že pre ňu pracoval ako manažér a urobil z nej medzinárodnú hviezdu. Nárokoval si za to na minimálne 100 miliónov dolárov. Žaloby podal aj v Ženeve a New Yorku, no tamojšie súdy ich tiež zamietli.

„Som veľmi vďačná za to, že súdy nedovolia, aby tieto nepodložené žaloby pokračovali. Vo svojom živote som sa pohla ďalej a ani by som nemohla byť šťastnejšia. Dúfam, že jeho obťažovanie sa týmto skončilo,“ uviedla v oficiálnom vyhlásení.

Shakira bola s de la Rúom takmer 11 rokov, rozišli sa v auguste 2010, no pre speváčku naďalej pracoval. Podľa jeho slov ho v októbri 2011 Shakirin právnik vyhodil a odvtedy mu údajne nezaplatila zisky, ktoré mu vraj patria.

Shakira ako jeden z dôkazov poskytla de la Rúov e-mail z roku 2011, v ktorom jasne formuloval, že nie je jej obchodným partnerom. „Nie som partnerom v žiadnej z tvojich firiem. Si ich jediným vlastníkom,“ uviedol. Argumentovala aj tým, že v roku 2006 podpísali dohodu podobnú predmanželskej zmluve, v ktorej sa vzdali práv na majetok toho druhého i jeho budúce zárobky.

Ako Shakira uviedla v súdnych dokumentoch, tiež nie je pravda, že de la Rúa z nej urobil medzinárodnú hviezdu. Stretli sa totiž v roku 2000, keď podľa jej slov už bola slávna. Napriek tomu, že jej radil, nikdy nebol jej manažérom, keďže s ňou nepodpísal žiadnu zmluvu. Podľa jej slov mu dala prácu len z ľútosti, pretože nemal zamestnanie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #žaloba #expriateľ #súd o peniaze

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...