Iveta Bartošová sa zasnúbila s Josefom Rychtářom

Česká speváčka Iveta Bartošová sa zasnúbila s Josefom Rychtářom a údajne už chystajú svadbu. Informoval o tom portál iDnes.cz.

03.08.2013 17:01
Iveta Bartošová Foto:
Iveta Bartošová na archívnej snímke.
debata (5)

Problémová hviezda novinku oznámila sama, keď zavolala fotografom a s partnerom im zapózovali, pričom ukázala aj snubný prsteň. „My sme to plánovali už dlhšiu dobu,“ povedala.

Bartošová a Rychtář sa v ostatnej dobe pravidelne objavovali v médiách v súvislosti so speváčkiným odchodom do Talianska s jej ctiteľom Zdeňkom Macurom. Rychtář bol presvedčený, že ju v zúboženom stave z domu v Uhříněvsi uniesol. Speváčku hľadala polícia i samotný Rychtář s pomocou bulvárnych novinárov, pričom nakoniec ju našli v sídle jej expriateľa Domenica Martucciho v Gargane. Odtiaľ ju Rychtář odviezol domov.

Nasledoval pobyt v pražskej Thomayerovej nemocnici, kde podstúpila operáciu dvanástnika a potom ju pre alkoholizmus prijali do liečebne v Bohniciach, ktorú po šiestich dňoch opustila. Rychtář pôvodne tvrdil, že chce svoju 47-ročnú partnerku dostať na liečenie, aby jej zachránil život. Keď však na liečenie nastúpila, snažil sa ju odtiaľ zas dostať preč, údajne pre zlé podmienky, v ktorých ju držali. Bartošovú vraj chcel previezť inam, no namiesto toho ju zobral domov.

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah s Talianom Domenicom Martuccim. Predtým bola vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Speváčka má 16-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla.

Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať. Rychtářa v máji súd uznal vinným z ublíženia na zdraví exmanželky Dariny Novej, ktorá po jeho útoku z augusta 2012 zostala v bezvedomí. Dostal podmienečný trest 10 mesiacov s ročným odkladom. S Bartošovou žije takmer dva roky a kvôli nej sa rozviedol.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta Bartošová #svadba #Josef Rychtář #zásnuby

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....