Najžiadanejšia modelka po afére s drogami: Príde o kšefty?

Modelku Caru Delevingneovú vídať v posledných mesiacoch takmer všade. Jej tvár sa strieda na móle a v reklamách značiek - od tých najluxusnejších až po odevné firmy určené pre široké vrstvy.

05.08.2013 08:00
Cara Delevingne Foto: ,
Modelka Cara Delevingne.
debata

Ale zdá sa, že nedávne podozrenia okolo užívania drog si už začali vyberať svoju daň. Po tom, ako nedávno britskú krásku odfotografovali, keď jej z rúk vypadol malé plastové vrecúško s neznámym bielym práškom, sa od nej jasne dištancovala známa odevná značka H&M.

Práve na jej prehliadke kolekcie jeseň-zima 2013 v Paríži bola Cara jednou z hviezd, v minulosti tiež nafotila sériu reklamných obrázkov v rámci špeciálnej kolekcie. „Nie je našou modelkou a myslím si, že vzniklo nedorozumenie, že ju niektorí považovali za tvár značky H&M. Nie je to tak,“ citoval hovorkyňu švédskej značky britský The Sun.

Už v máji, keď sa udial incident s vrecúškom, sa niektorí značky začali opatrne vyjadrovať k tomu, či bude 20-ročná Britka účinkovať v ich promo-aktivitách. „Ak sa potvrdí, že išlo o drogy, vyvodíme z toho dôsledky,“ odznelo vtedy stanovisko známej značky pre široké vrstvy.

A hoci žiadne oficiálne potvrdenie užívania drog neprišlo, Cara sa vraj určite v najbližších kampaniach neobjaví. V minulosti sa rovnaké prihodilo aj modelke Kate Mossovej. Keď ju paparazzi zvečnil pri užívaní kokaínu, niekoľko módnych značiek s ňou zrušilo kontrakty.

debata chyba
Viac na túto tému: #kokaín #Cara Delevingne #H&M #užívanie #škandál s drogami

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....