Modlila som sa, aby sme sa dožili zajtrajška, vraví Kelly Rowland

Americká speváčka Kelly Rowland opísala desivú skúsenosť, keď sa pred dvoma týždňami spolu s priateľmi stratila na mori neďaleko mesta Provincetown v štáte Massachusetts.

06.08.2013 12:01
Kelly Rowland Foto: ,
Speváčka a porotkyňa šou X Factor Kelly Rowland.
debata

Zakladajúca členka skupiny Destiny's Child bola pozorovať veľryby, kapitán lode však pre vysoké vlny a hmlu stratil orientáciu. „Pamätám si, že som si vravela: ‚Bože, nedovoľ, aby sa táto loď prevrátila. Prosím ťa, aby sme sa dostali na pobrežie celí a zdraví. Len sa chcem dožiť zajtrajška‘,“ povedala pre magazín People.

Tridsaťdvaročná Rowland tvrdí, že najprv stratili z dohľadu loď, ktorú sledovali, a zrazu si uvedomili, že nevidia ani pobrežie či bóje a sú „v strede ničoho“. O 13:25 sa snažili zavolať pomoc, no nemali signál.

„Hovorila som si: ‚Prosím, Bože, daj mi dve čiarky.‘ Dal mi ich a zavolali sme nejakým ľuďom na pevnine a pomohli nám,“ povedala.

Pobrežná hliadka ich navigovala späť, pričom cesta bola podľa nej zdĺhavá, keďže ich brzdili veľké vlny. Do prístavu dorazili až o 23:47. Zo strašidelného zážitku sa už spamätala, no podľa jej slov sa ešte dlho na žiadnu loď nechystá.

debata chyba
Viac na túto tému: #more #Kelly Rowland #stratená na mori

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...