Terrence Howard údajne zbil exmanželku. Kto si vymýšľa?

Americký herec Terrence Howard údajne fyzicky napadol exmanželku Michelle Ghent. Dvojica sa rozviedla v máji, no nedávno sa spolu vybrali na Kostariku spolu s niekoľkými členmi hercovej rodiny.

06.08.2013 17:48
Terence Howard Foto:
Herec Terence Howard zdraví fanúšikov.
debata

Ako viacero zdrojov prezradilo portálu TMZ.com, pohádali sa a Howard bývalú manželku podľa jej slov zbil. Tá na neho údajne použila slzný plyn. Následne dorazila polícia a spísala zápisnicu.

Ďalšie tvrdenia zdrojov sa však líšia. Niektoré tvrdia, že Howard si historku o slznom plyne vymyslel, aby v očiach ostatných čiastočne ospravedlnil svoju násilnosť, ďalšie zas, že Ghent o fyzickom napadnutí klame.

Pár sa vzal v januári 2010 na tajnom obrade v Los Angeles. Hercovi s nomináciou na Oscara sa to však pred médiami darilo udržať v tajnosti do mája. Správa vyšla najavo až na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes, kde v rozhovore označil Ghent za svoju manželku.

Štyridsaťštyriročný Howard, ktorý si zahral vo filmoch ako Crash (2004), Štyria bratia (2005) či Iron Man (2008), s ňou nemá žiadne deti. Z predchádzajúceho vzťahu s Lori McCommasovou, s ktorou bol ženatý dva razy, má ale dve dcéry a syna.

Michelle Ghent požiadala o rozvod v januári 2011 a následne sudca hercovi zakázal približovať sa k nej, keďže tvrdila, že ju počas manželstva fyzicky týral.

debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #domáce násilie #Terence Howard #manželka

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...