Škandál? Monacká princezná je tehotná. Bez obrúčky na prste

Kráča v šľapajach svojej škandalóznej tety a strýka. Hoci to hovorcovia paláca ešte nepotvrdili, monacká princezná Charlotte Casiraghi čaká bábätko. Bez obrúčky na prste.

07.08.2013 09:00
debata (10)
Princezná Charlotte Casiraghi a jej priateľ -... Foto: SITA/AP, Valery Hache
Charlotte Casiraghi a Gad Elmaleh Princezná Charlotte Casiraghi a jej priateľ - herec Gad Elmaleh na snímke z marca 2013.

Dvadsaťsedemročnú krásku, ktorá je dcérou princeznej Caroline a neterou kniežaťa Alberta II., paparazzovia načapali v uliciach Monaka v tehotenských šatách, ktoré jasne obkresľovali bruško. Údajne už je v piatom mesiaci tehotenstva.

Otcom dieťaťa je francúzsky herec s marockými koreňmi Gad Elmaleh, s ktorým Charlotte randí viac ako rok a pol. Dvojica sa spoločne objavila pred časom na výročnom Bále ruží, ktorý sa pravidelne koná v Monaku ako pripomienka života zosnulej kráľovnej Grace a tiež je priestorom na získavanie financií pre charitu.

Knieža Albert II. z Monaka s manželkou -... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Knieža Albert II. z Monaka s manželkou - princeznou Charlene (vľavo) a sestrou - princeznou Caroline. Knieža Albert II. z Monaka s manželkou - princeznou Charlene (vľavo) a sestrou - princeznou Caroline počas víkendového podujatia Bál Červeného kríža.

Na víkendovom podujatí Červeného kríža, kde sa stretla smotánka s kniežaťom Albertom a jeho manželkou Charlene, však už najmladšia členka monackej kráľovskej rodiny chýbala. Dôvodom bolo pravdepodobne aj jej tehotenstvo.

Svadba Charlotte Casiraghiovej pritom nie je v blízkom čase v pláne. Už čoskoro by sa mal však oženiť jej brat – najstarší syn monackej princeznej Caroline a talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho Andrea Casiraghi. Ako informoval magazín People, pôjde o súkromný obrad. Casiraghiho manželkou sa 31. augusta stane kolumbijská módna návrhárka Tatiana Santo Domingo.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Charlotte Casiraghi #Gad Elmaleh

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...