Sexbomba Brook vyhnala milenca! Našla perverzné SMS iným ženám

Dvojica Kelly Brook a Danny Cipriani - milenci, ktorí sa dali začiatkom roka dohromady už druhýkrát, šli znovu každý svojou cestou. Britská kráska prišla milencovi na záletnícke chúťky.

07.08.2013 11:51
Kelly Brook a jej priateľ Danny Cipriani Foto:
Britská modelka Kelly Brook a jej priateľ Danny Cipriani na dovolenke v exotike.
debata

Podľa denníka The Sun našla brunetka v mobile svojho milenca správy iným ženám. Bulvárne noviny tvrdia, že Cipriani dokonca komunikoval s inými ženami aj v čase, keď sa o neho Kelly starala v domácom ošetrení po nehode v apríli tohto roka. The Sun tiež tvrdí, že hráč rugby spával počas sedem mesiacov trvajúceho vzťahu s niekoľkými inými ženami.

O tom, že Ciprianimi nestačila držiteľka titulu najsexi Britky, svedčia aj slová obchodnej zástupkyne Stacey Simcoxovej z Birminghamu, ktorá bola jednou z adresátok Ciprianiho baličských správ. „Posielal mi perverzné správy o tom, čo všetko by so mnou spravil v posteli a prosil ma o sex,“ citoval ju denník. „Stále sa pritvrdzoval a ja som si pomyslela, že to je poriadny potkan,“ vyhlásila Simcox.

Odoslané správy očividne Cipriani nevymazával zo svojho mobilu a nevedno, či to bola zvedavosť alebo reakcia na nejaký podnet od tretej osoby, Kelly Brook mu ich našla v telefóne. Následne vraj športovca vyhodila zo svojho londýnskeho príbytku a vymazala všetky jeho fotografie na profile Instagram.

„Niektorí ľudia prichádzajú do nášho života ako požehnanie, iní sú pre nás zase ponaučením,“ napísala začiatkom týždňa Brook na mikroblogovacej sieti. Následne však správu vymazala a k otázkam ohľadom rozchodu sa odmietla vyjadrovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #Kelly Brook #Danny Cipriani #sms

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...