Najobľúbenejšia časť tela? Pre Gwyneth Paltrowovú sú to nohy!

Hollywoodská hviezda Gwyneth Paltrow (40) v aktuálnom vydaní časopisu Grazia hovorí okrem iného aj o svojom každodennom živote.

08.08.2013 09:00
debata
Herečka Gwyneth Paltrow. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow.

Hollywood verzus domácnosť. „Akoby som viedla dvojitý život. Môj hollywoodský život je veľmi očarujúci a niekedy aj stresujúci. A naopak, môj rodinný život je veľmi "útulný“, stojím nohami na zemi," povedala dvojnásobná matka, ktorá nemá facebook. „Nikdy som nebola na facebooku a twitter tiež nie je pre mňa. Tieto sociálne siete ma proste nudia.“ Instagram a Pinterest, to už je niečo iné. Paltrow oceňuje, že prostredníctvom nich môže posielať „pekné obrázky“.

Oscarová držiteľka je inak známa aj radami, ktoré druhým dáva. A jej priatelia ich oceňujú a pýtajú si ich. Občas stretne aj ona človeka, ktorý ju veľmi ovplyvní. „Je to známy môjho dobrého priateľa, staršieho muža. Povedal mi, že sa pokúša viac koncentrovať na to, aby vo vzťahoch rozumel druhým, ako sebe. Podľa mňa je to hlboká myšlienka. Aby nešlo vždy len o naše ego,“ povedala ďalej Paltrow.

Keď sa herečky opýtali na jej najobľúbenejšiu časť tela, neváhala ani chvíľu. „Nohy.“ Páči sa jej metóda Tracy-Andersonovej, podľa ktorej každý deň športuje 60–90 minút a k tomu praktizuje nízkokalorickú diétu. Táto kombinácia funguje a pomáha jej udržiavať nohy vo forme. Radu vo veci krásy má manželka speváka skupiny Coldplay, Chrisa Martina (36) pripravenú tiež: reflexná masáž! „Je to tlak na zóny a vynikajúca na tvár a telo,“ myslí si.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #nohy

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....