Toto ešte nezažila! Ewa Farna zaspievala pred pol miliónom ľudí

Doposiaľ najväčšie publikum ako koncertujúci umelec zažila česká speváčka a porotkyňa šou Superstar Ewa Farna. V poľskom Štetíne vystúpila pred pol miliónom ľudí.

07.08.2013 15:14
Ewa Farna a Nelly Furtado Foto:
Speváčka Ewa Farna sa na pár minút stretla aj s Nelly Furtado, ktorej koncert nasledoval po Ewinom vystúpení.
debata

Išlo o akciu Final Regat a wielkich Zaglowcow, ktoré každoročne láka prívržencov jachtingu. Jej súčasťou už tradične bývajú aj veľkolepé koncertné vystúpenia. Farnu si vyžiadali organizátori ako predskokana pre hlavnú hviezdu večera – kanadskú speváčku Nelly Furtado.

„Dostala som takúto ponuku a neváhala som. Vybral si ma manažment Nelly Furtado spoločne s ňou. Organizátori mi oznámili, že očakávajú 400-tisíc ľudí, čo som si nevedela vôbec predstaviť. Nakoniec ich prišlo ešte viac,“ prezradila pre médiá Farna.

Speváčka Ewa Farna sa na pár minút stretla aj s...
Speváčka Ewa Farna vystúpila v poľskom Štetíne...
+2Speváčka Ewa Farna počas koncerte v poľskom...

"Bol to celosvetový zjazd jachtárov a nemohla som sa dočkať, čo to bude. V Poľsku vystupujem veľmi často, koncerty sú tam skvelé, no toľko ľudí som si jednoducho nevedela predstaviť,“ pokračovala Farna.

Bývalá porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar odspievala hodinový koncert, ktorého súčasťou bola aj veľká ohňová a svetelná šou a medzi jej vystúpením a koncertom Nelly Furtado sa stihli obe speváčky stretnúť, aby prehodili pár slov.

Farna má naplánované aj koncerty na Slovensku, no kvôli pripravovanému albumu sa ohlásené termíny budú posúvať. „Cédečko príde na trh začiatkom novembra a bola by som rada, keby si mohli moji fanúšikovia zaspievať nové pesničky už so mnou. Preto sme po dohode s organizátormi posunuli októbrové termíny na neskôr. V Bratislave vystúpim 18. novembra a v Poprade 23. novembra,“ dodala Farna.

debata chyba

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...