Bude piaty Indiana Jones? Harrison Ford sa nádeje nevzdáva

Americký herec Harrison Ford je za nakrútenie snímky Indiana Jones 5. Naposledy sa v úlohe obľúbeného archeológa predstavil vo filme Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008).

08.08.2013 13:46
Calista Flockhart a jej manžel Harrison Ford Foto: ,
Herečka Calista Flockhart a jej manžel Harrison Ford.
debata

George Lucas, ktorý známeho hrdinu vytvoril a na celej sérii sa podieľal ako producent i spoluautor scenárov, však už začiatkom roka 2012 oznámil, že sa chystá do dôchodku a už sa nebude podieľať na žiadnych veľkofilmoch.

Svoje slová potvrdil v októbri, keď spoločnosť Lucasfilm za 4,05 miliardy amerických dolárov predal štúdiám The Walt Disney Company. Nepravdepodobnosť nakrútenia ďalšej časti série o Indianovi Jonesovi potvrdil pred niekoľkými mesiacmi aj ďalší producent Frank Marshall.

Sedemdesiatje­denročný Ford sa však nádeje nevzdáva. „Videli sme, ako sa táto postava časom vyvíja a rastie. Bolo by úplne v poriadku, ak by sa znovu vrátila vo veľkom filme,“ povedal Ford v rozhovore pre The Daily Telegraph s tým, že verí, že by stále dokázal stvárniť odvahu a inteligenciu, ktoré Indianu Jonesa definujú.

Ford, ktorý sa preslávil ako Han Solo z Hviezdnych vojen, by sa mal najbližšie v slovenských kinách predstaviť 31. októbra v snímke Enderova hra.

debata chyba
Viac na túto tému: #Harrison Ford #Indiana Jones #piaty film

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...