Sexi zadoček v hadej koži. Rihanna sa zase predvádza (a predáva)

Hádam by nebolo dňa, aby sa speváčka Rihanna na internete nepodelila o nejaké zábery zo súkromia. A často ide doslova o intímne súkromie.

09.08.2013 00:00
debata
Speváčka Rihanna na zábere, ktorý zhotovila... Foto: INSTAGRAM
Rihanna Speváčka Rihanna na zábere, ktorý zhotovila sama a kde pózuje v sexi bikinách.

Najnovšie prírastky sú fotografie v bikinách Cia Maritima, v ktorých barbadoská rodáčka predvádza svoje príťažlivé krivky. Na jednom zábere dokonca robí detail na svoje pozadie v nohavičkách s potlačou hadej kože, pričom jej ruku aj prsty zdobia šperky s motívom plazov.

Dvadsaťpäťročná diva je nepochybne žena, ktorá miluje pozornosť. A aj vďaka tejto vlastnosti ju na webe sledujú milióny ľudí. Zároveň však môže na svojej vášni aj dobre zarábať. A reč nie je len o tom, že predáva svoje hudobné nahrávky alebo vypredáva štadióny.

Speváčka Rihanna na zábere, ktorý zhotovila... Foto: INSTAGRAM
Rihanna Speváčka Rihanna na zábere, ktorý zhotovila sama a kde pózuje v sexi bikinách.

Mnohé súčasné hviezdy sa zverejňovaním fotiek na Twitteri, Facebooku či Instagrame a ďalších portáloch predvádzajú v kúskoch, ktorým tak zároveň robia reklamu. Niet pochýb o tom, že napríklad plavkový výrobca Cia Maritima zaznamená po zverejnení týchto obrázkov zvýšený dopyt po danom kúsku vo svojich predajniach či online.

Len nedávno sa napríklad v USA preberal škandál, keď Justin Bieber odmietol zaplatiť v športovo-zábavnom klube útratu, ktorú tam spôsobil on a jeho štáb počas voľnej zábavy. Majitelia klubu pritom pôvodne od speváka žiadali len zverejnenie fotky, na ktorej bude Justin v ich priestoroch a pod ktorú napíše názov miesta, kde sa nachádzal. Keďže tak kanadský rodák nespravil, zástupcovia žiadajú od neho úhradu za občerstvenie a atrakcie, ktoré so svojimi kamarátmi vyskúšal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #bikiny #Instagram #zadoček #sexi fotky

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...