Jason Sudeikis nedokáže rozlišovať pachy

Americký herec a komik Jason Sudeikis sa narodil bez čuchu. Prezradil, že si ako dieťa nikdy neuvedomil neschopnosť rozlišovať príjemnú vôňu od zápachu.

10.08.2013 15:00
Jason Sudeikis Foto: ,
Herec Jason Sudeikis na premiére filmu Paranoia.
debata

To sa však údajne zmenilo počas jeho dospievania. „Ľudia sa začali sťažovať na zápach vašich nôh a vy ste to necítili,“ vysvetlil. V talkšou Jimmyho Kimmela musel herec ukázať, či dokáže rôzne predmety rozoznať aj bez čuchu. Pomocou dotyku sa mu podarilo identifikovať sušené mäso, balónik plnený vodou, gumeného medvedíka a zákusok. Keď sa mu však do rúk dostala tehlička masla, myslel si, že ide o čokoládu. Následne trval na tom, že ani jeden z predmetov čuchom necítil.

Jasona Sudeikisa diváci poznajú zo skečovej komediálnej šou Saturday Night Live, ako moderátora MTV Movie Awards 2011 či z filmov Lov na exmanželku (2010), Šéfovia na zabitie (2011), alebo Pr(e)dvolebné sľuby (2012). Už 15. augusta bude mať v slovenských kinách premiéru snímka My sme Millerovci, v ktorej sa objaví spoločne s Jennifer Aniston. Sudeikisovou partnerkou je od novembra 2011 herečka a modelka Olivia Wilde. O ich zásnubách informovala Wilde v januári prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jason Sudeikis #čuch #vôňa #zápach

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...