Mamu zatieni raz-dva! Pozrite, aká kráska rastie z Madonninej Lourdes

Do dovŕšenia plnoletosti jej síce zostávajú ešte necelé dva roky, ale dcéra slávnej speváčky Madonny - Lourdes už teraz dokáže zaujať mužské aj ženské pohľady.

15.08.2013 00:00
debata
Lourdes Leon, dcéra slávnej speváčky Madonny,... Foto: Profimedia.sk
Lourdes Leon Lourdes Leon, dcéra slávnej speváčky Madonny, si užíva dovolenku vo Francúzsku.

Neprajníci by mohli argumentovať, že táto slečna by nikoho nezaujímala, keby nebola dcérou kráľovnej popu. Faktom však je, že najstarší potomok speváčky, ktorej otcom je kubánsky tréner Carlos Leon, dokáže pripútať pozornosť aj výnimočným zjavom.

Na letnej dovolenke vo Francúzsku, kde sa momentálne Lourdes nachádza s celou rodinou, ju zachytili paparazzovia hneď na niekoľkých miestach. Brunetka s olivovou pokožkou zakaždým dokázala, že z nej vyrástla skutočná krásavica.

Lourdes Leon aj počas lezenia na dráhe... Foto: Profimedia.sk
Lourdes Leon Lourdes Leon aj počas lezenia na dráhe predvádzala svoju krásu.

Kým jeden deň sa s partiou kamarátov premávala na bicykloch po pobreží a predvádzala svoje kypré krivky v červených bikinách a provokatívne stiahnutom tope, na ďalší deň sa vybrala spoločne s bratom Roccom na zážitkovú dráhu so zlaňovaním a lezením po vytvorených prekážkach.

Pre mladú celebritu pozornosť médií nie je ničím výnimočným. Veď už ako celkom malá pózovala s mamou pre niekoľko slávnych magazínov, pracuje tiež s Madonnou na značke odevov Material Girl a v minulosti bola tiež účastníčkou na turné slávnej mamy. Vypomáhala v kostymérni.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prázdniny #Lourdes Leon #dcéra madonna

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...