Shakira je pyšná na svoje telo po pôrode

Kolumbijská speváčka Shakira, ktorá sa v januári tohto roka stala prvýkrát matkou, aj počas tehotenstva usilovne trénovala a teraz sa vďaka tomu vytešuje zo svojho štíhleho tela po pôrode.

16.08.2013 08:00
debata (1)
Shakira po pôrode. Foto: SITA/AP
Shakira Shakira po pôrode.

„Počas môjho tehotenstva som sa pravidelne venovala iba zumbe. To mi skutočne pomohlo, aby som až tak nepribrala,“ prezradila 36-ročná speváčka svoje tajomstvo magazínu Self.

Po tom, ako porodila synčeka Milana, ktorého má so svojim priateľom, španielskym futbalistom FC Barcelony, Gerardom Piquéom, trénovala Shakira potom intenzívne týždeň zumbu s jej zakladateľom, Betom Perezom. Potom však pokračovala sama, štyri až päťkrát do týždňa, aby vrátila svoje krivky do pôvodného tvaru. „Dve minúty svalového tréningu nestačia. Som dosť pyšná na svoj zadok,“ povedala.

Blondínka sa popri tom zdravo celý čas stravovala – jedla osem malých, 200 až 250 kalorických jedál denne. Napriek tomu tvrdí, že nebola posadnutá myšlienkou dostať sa k svojmu pôvodnému telu. „Moje chybičky krásy mi až natoľko neprekážajú, pretože svoje telo vidím ako celok. Tiež som názoru, že muži viac ocenia sebavedomie ako dokonalosť,“ skonštatovala ďalej Shakira.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Shakira #po pôrode #tréning

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...