Sharon Stone presviedča: Facelifting u mňa neprichádza do úvahy!

Herečka Sharon Stone (55) nepovažuje starnutie za zlé a tvrdí, že žiadne úpravy nepotrebuje, sú jej cudzie.

16.08.2013 09:00
Sharon Stone Foto: ,
Herečka Sharon Stone vyzerá na 55 rokov naozaj k svetu.
debata

Herečka, ktorá sa mnohým vryla do pamäti vďaka filmu Základný inštinkt, nemá problém s tým, že má zasa o pár rokov viac. Pre časopis E! prezradila: „Viem, že starnem, ale ja si ten proces užívam. Užívam si svoje roky, užívam si svoj život a užívam si aj moje súkromie. Jednoducho, som iba šťastná. Šťastná osoba.“ Pre superstar, ktorú možno vidieť v novom filme Lovelace: Pravdivá spoveď kráľovnej porna, akoby sa zastavil čas.

Plastické operácie nepripadajú pre americkú herečku ale do úvahy. Namiesto toho je verná zdravému životnému štýlu. „Nemám žiadne tajomstvo. Len robím všetko, čo by som robiť mala. Pravidelne jem, spím, trénujem a som šťastná. Mám perfektnú rodinu, milých priateľov. Vyberám si dobré veci. Šťastné a zdravé veci. Nevyberám si tie zlé, nezdravé alebo také, čo ma spravia nešťastnou,“ dodala ďalej.

Sharon Stone, ktorá je matkou troch detí, ďalej netají: „Nepoviem vám, koľko lekárov mi navrhovalo lifting. Ale keď som videla svoje fotky, spýtala som sa samej seba: Načo by mi to bolo?“

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #facelifting

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...