Mám celulitídu, strie aj ovisnuté bruško, priznáva Jessica Alba

Ich profesia si vyžaduje, aby za každých okolností vyzerali dokonalo. Herečka Jessica Alba však bez okolkov priznáva, že čelí problémom ako bežné ženy.

16.08.2013 11:49
Jessica Alba Foto: ,
Herečka Jessica Alba.
debata

„Veľmi rýchlo ma začnú veci nudiť a s cvičením je to podobné,“ priznala sa v rozhovore pre magazín Women's Health. „Znamená to, že pri cvičení som nepoužiteľná,“ pokračovala matka dvoch dcér. „Mám celulitídu, strie aj ovisnutú kožu,“ prezradila.

Spôsob, akým sa snaží udržiavať v kondícii, teda v jej prípade pozostáva predovšetkým zo zdravej stravy. „Začala som s varením, keď som mala dvanásť rokov. Prekážalo mi, že veľa jedál, ktoré sa u nás doma pripravovali, boli polotovary. Chcela som čerstvé jedlo,“ vysvetlila Alba.

„Celkom som prestala podávať jedlá, ktoré sa len ohrejú v mikrovlnke. Vylúčila som tiež jedlá s vysokým obsahom soli,“ ponúkla herečka svoj návod. Tridsaťdvaročnej hviezde však občas vstúpi do života dôležitá úloha a ako priznala, vtedy len zdravo variť nestačí. Tvrdý tréning musela absolvovať aj pred nakrúcaním filmu Sin City 2. Výsledok by diváci mali uvidieť už o pár mesiacov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #celulitída #strie

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...