Paris Hilton rozbieha novú kariéru na Ibize. Ale bez bikín to nepôjde

Ak sa chystáte dovolenkovať v najbližších dňoch na ostrove Ibiza, možno budete mať prominentnú spoločnosť. Rovnaký cieľ dovolenky si vybrala aj americká boháčka Paris Hilton.

16.08.2013 15:26
Paris Hilton Foto:
Boháčka Paris Hilton počas dovolenky na Ibize.
debata

Tridsaťdvaročná plavovláska si však Ibizu nevybrala náhodou – turistický raj je totiž aj miestom divokých večierkov a tanečných párty. Hiltonovej ambícia presadiť sa ako dídžejka sa teda dočkala naplnenia práve na španielskom ostrove.

Americká celebrita zahrala v nočnom klube Amnesia a o prvé momenty svojej novej „kariéry“ sa podelila aj s fanúšikmi, ktorí ju sledujú na Twitteri či Facebooku. Boháčka za dídžejským pultom či v zajatí peny, ktorá striekala na tancujúcich ľudí však zaujímajú menej než zábery Hiltonovej v bikinách.

Boháčka Paris Hilton počas dovolenky na Ibize. Foto: Paris Hilton
Paris Hilton Boháčka Paris Hilton počas dovolenky na Ibize.

Našťastie, si to dedička hotelového impéria uvedomuje a na sieť zavesila aj fotografie z pláže či počas opaľovania. Viaceré médiá si už všimli, že Hilton si vyformovala figúru. Dáma, ktorá sa v minulosti vyslovene vyhýbali cvičeniu, sa počas posledného roka zmenila a vyhľadala trénera, pod dozorom ktorého cvičí.

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Paris Hilton #bikini #Ibiza #dídžejing

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...