Tisíc hodín verejnoprospešných prác! Toľko dostal Brown za Rihannu

Americkému spevákovi Chrisovi Brownovi losangeleský súd nariadil tisíc hodín verejnoprospešných prác za útok na jeho bývalú priateľku Rihannu z roku 2009.

18.08.2013 08:00
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Stalo sa tak po tom, ako mu v júli zrušili podmienečný trest za tento incident. Dvadsaťštyriročný Brown síce už oficiálne absolvoval ročný program o rodovo podmienenom násilí a 180 dní verejnoprospešných prác, losangeleský okresný prokurátor ho však obvinil z toho, že v skutočnosti neodpracoval požadovaný počet hodín.

Často údajne nebol na určenom mieste, kde mal strihať trávnik, zbierať odpadky alebo odstraňovať graffiti, a namiesto toho vystupoval alebo dokonca cestoval súkromným lietadlom do Mexika.

Brownovi súd zrušil podmienečný trest v júli na základe žiadosti prokurátora v súvislosti s májovou dopravnou nehodou, po ktorej vodičke druhého vozidla údajne odmietol dať číslo vodičského preukazu, poskytol jej nesprávne informácie o poistení a následne odišiel. S vodičkou sa však nakoniec mimosúdne dohodol a súd preto zrušil obvinenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Brown #verejnoprospešné práce #odpykanie si trestu

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....