Do tretice všetko dobré! Knechtová má ďalšiu filmovú pieseň

Speváčka Katarína Knechtová zložila pieseň k ďalšiemu filmu.

19.08.2013 09:20
Katarína Knechtová Foto:
Speváčka Katarína Knechtová.
debata

Po hite Muoj bože do snímky Bathory (2008) režiséra Juraja Jakubiska a titulnej skladbe do českého trileru Isabel (2013) tentoraz nahrala titulnú pieseň ku krátkometrážnemu filmu s pracovným názvom Zem je guľatá. Ten nakrútil Martin Kazimír podľa rovnomennej poviedky Dušana Mitanu.

„Najprv sa mi do tej práce veľmi nechcelo. Sama som si vravela, či robiť ďalšiu pesničku pre ďalší film je dobrý nápad, no keď som si ten film pozrela, bola som milo prekvapená. Je nakrútený úžasne a môj obľúbený Richard Stanke je v ňom na zjedenie. Zamilovala som si ho ešte viac,“ uviedla 32-ročná speváčka.

Okrem Stankeho si v 14-minútovej snímke zahrali aj Juraj Hrčka či Michaela Čobejová. Film bude mať premiéru v októbri na festivale študentských filmov Áčko v Bratislave. Pieseň vraj vznikla pomerne rýchlo, text k nej speváčka dokonca napísala počas oddychovania na kúpalisku.

„Mala som tvorivé dni. Spravila som ju na mieru filmu, nemá ambíciu tváriť sa ako môj nový singel,“ vyhlásila speváčka, ktorá sa rozhodla skladbu pomenovať Zem je guľatá, hoci zatiaľ nie je ešte definitívne rozhodnuté, či tak bude znieť aj názov samotného filmu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Knechtová #Zem je guľatá #pieseň do filmu

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....