Amber Heard: Odišla som z Texasu, lebo som musela!

Herečka Amber Heard je mladá, blonďavá a krásna - podceňovať priateľku Johnnyho Deppa by bola vážna chyba.

20.08.2013 09:00
Amber Heard Foto: ,
Herečka Amber Heard.
debata

27-ročná žena z Texasu je nielen sexy dievča, ale pre niektorých aj dokonalá žena.

Stále častejšie je však Amber Heard (27) považovaná len za krásny prívesok hollywoodskej hviezdy Johnnyho Deppa (50). Už sa stihla naučiť, že najviac zo všetkého je stáť na vlastných nohách a kto to nevie, ten sa to musí naučiť.

„Môj otec na nepodporoval v tom, aby som bola nesamostatná,“ povedala herečka pre magazín i-D a dodala, že „povedal tým všetko“. Už ako mladé dievča mala Heard „svoju hlavu“ a často sa vďaka tomu v Texase stretávala s odporom. „Texas nebol práve ideálnym miestom na to, aby ste mohli byť individualitou. Stále mi niekto hovoril, aká by som mala byť a ako sa mám správať, aby som bola "správna žena“, rovnaká, ako ostatné. Medzičasom som rýchlo spozorovala, že tam nepatrím," povedala herečka, ktorá účinkovala napríklad v Rumovom denníku. Pri nakrúcaní tohto filmu, mimochodom, spoznala Johnnyho Deppa.

Amber Heard však vzala šťastie do svojích rúk. „Nemohla som v Texase ostať, takže som odišla,“ vysvetlila časopisu. Nejaký čas žila v New Yorku, cestovala po Európe a pracovala na falošný pas. „Ale cítila som sa slobodne,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amber Heard #Texas

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...