Ďalšia nepoučiteľná celebrita? Unikli vraj nahé fotky Demi Lovato

Speváčka a herečka Demi Lovato je miláčikom amerických divákov - určite aj vďaka tomu, aká prirodzená, príjemná a ľudská dokáže byť pred kamerami. Do jej verejného imidžu veľmi nepasuje, že by sa fotila nahá.

20.08.2013 12:00
Demi Lovato Foto: ,
Speváčka Demi Lovato.
debata

Nuž, ale zdá sa, že skutočnosť vyzerá celkom inak. Server HuffingtonPost.com tvrdí, že momentálne sa už v USA šíri informácia o tom, že existujú kompromitujúce súkromné zábery porotkyne šou X Factor.

„Je to rozhodne Demi. Kolekcia fotiek, ktoré vlastním, obsahuje nahé zábery, zábery na tvár či jednotlivé časti tela, ktorými je Demi známa – tetovania, brada, pozadie,“ uviedol vraj tajuplný muž, ktorý chcel zábery predať serveru RadarOnline.com.

„Garantujem vám, že na fotkách je skutočne Demi,“ zdôraznil vraj. Niekdajšiu hviezdičku detskej televízie majú jednotlivé obrázky zachytávať napríklad hore bez na posteli či s odhalenými intímnymi partiami.

Keďže zatiaľ sa zábery nikde neobjavili, nie je jasné, či ide o pravdivé informácie, alebo len novinársku kačicu. Speváčka, ani jej manažment sa však k celej kauze zatiaľ nevyjadrili a v tomto prípade by porekadlo „Kto mlčí, ten svedčí“ mohlo naznačovať, že si je Lovato vedomá, že podobné fotky existujú. A zostáva jej len modliť sa, aby ich nikto nekúpil.

debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #Demi Lovato #nahé fotky #hacknutý účet

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...