Som hrdý, že budem otcom, vyhlásil Simon Cowell

Britský hudobný magnát Simon Cowell po niekoľkých týždňoch špekulácií potvrdil, že bude mať dieťa s Lauren Silvermanovou, ktorá je manželkou jeho blízkeho priateľa Andrewa Silvermana.

21.08.2013 11:42
Kelly Rowland a Simon Cowell Foto: ,
Porotca Simon Cowell po boku svojej kolegyne z X Factor - speváčky Kelly Rowlandovej.
debata

Päťdesiattriročný Cowell to uviedol pre BBC pred slávnostnou premiérou snímky This Is Us o chlapčenskej formácii One Direction.

„Som hrdý, že budem otcom. Je to niečo, o čom som predtým nerozmýšľal, ale teraz mám z toho dobrý pocit. Veci v mojom živote sa menia k lepšiemu. Lauren je veľmi výnimočná žena,“ vyhlásil Cowell, ktorý sa so Silvermanovou zblížil v čase, keď sa jej vzťah s manželom rozpadal.

Dvojica sa v súčasnosti rozvádza. Cowell sa následne vyjadril aj k spomínanej snímke, na ktorej sa podieľal ako jeden z producentov, keďže One Direction majú kontrakt s jeho vydavateľstvom Syco Music. „Produkovaním tohto filmu sa mi splnil sen. Ale bez fanúšikov One Direction by sa to nikdy nestalo skutočnosťou. Cítim sa ako hrdý otec,“ dodal muž, ktorý je verejne známym najmä vďaka jeho úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol.

Magazín Forbes ho tento mesiac spolu s americkým rozhlasovým moderátorom Howardom Sternom zaradil na vrchol rebríčka najlepšie platených televíznych osobností. Obaja zarobili od júna 2012 do júna 2013 zhodne po 95 miliónov dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Simon Cowell #otcovstvo

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...