Lucie Bílá láka na turné novou skladbou. Pre fanúšikov aj diétuje

Novú pieseň Jsem to já nahrala česká zlatá slávica Lucie Bílá. Avizuje s ňou blížiace sa jesenné Černobílé turné.

22.08.2013 06:00
Lucie Bílá Foto: ,
Česká speváčka Lucie Bílá.
debata

Desiatku koncertov začne dvomi vystúpeniami v Prahe, na doteraz najväčšom turné svojej kariéry speváčka zaspieva najväčšie hity, ponúkne remixové prekvapenia a veľkolepú pódiovú show s najväčšou scénickou výpravou.

Na koncertoch by mala zaznieť aj nová skladba, ktorú hudobne aj produkčne pripravili Bratislavčania Marián Kachút, Peter Graus a Tomáš Zubák. Česko-slovenský text napísal Václav Kopta. Mnoho z tých, ktorí pesničku už počuli, však hovoria o priveľkej podobnosti s hitom speváčky Katy Perry Firework a celkovo s Perryovej tvorbou.

„Nič v živote nie je len čierne alebo biele. Napríklad ja sa najčastejšie obliekam do čiernych farieb, hoci som Bílá. Čierna je len najtmavší odtieň bielej a biela je len najsvetlejší odtieň čiernej. Rovnako aj v živote ide len o uhol pohľadu a nič nie je jednotvárne, preto som sa rozhodla práve pre tento opozitný a zároveň jednoduchý názov pre svoje najväčšie turné,“ uviedla pre médiá úspešná speváčka, ktorá pred turné upravila životosprávu.

„Stále cvičím, dodržujem pitný režim a tiež držím diétu, pretože chcem byť naozaj v úplnej pohode a vo výbornej forme. Nechcem fanúšikov a fanúšičky sklamať a chcem im dať zo seba čo najviac. Veľmi sa na všetkých teším. Príďte, ja tam budem tiež,“ prezradila 15-násobná zlatá slávica.

Turné bude čiernobiele vďaka kostýmom a farebné vďaka veľkolepej scéne, tanečníkom, pódiu s desaťmetrovým mólom, veľkým LED obrazovkám, špičkovému ozvučeniu a množstvu svetelných a pyrotechnických efektov. Výpravnú šou majú pod palcom Slováci – režisér Jeffo Minařík, choreograf a tanečník Miňo Kereš a už spomenutí hudobní producenti z Creative Music House, ktorí sa postarajú o scénu, choreografiu a nové remixové verzie pesničiek.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Bílá #Jsem to já #nová pesnička

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....