Fanúšikovia Twilightu sú podľa Roberta Pattinsona čudní

Britský herec Robert Pattinson si myslí, že fanúšikovia upírskej ságy Twilight sú zvláštni.

23.08.2013 17:40
Robert Pattinson Foto: ,
Herec Robert Pattinson.
debata (1)

„Je naozaj čudné, že to vlastne nie sú tínedžeri,“ povedal pre nemeckú verziu magazínu Interview 27-ročný herec, ktorý v sérii stvárnil jednu z hlavných postáv. „Twilight má svoj vlastný paralelný svet, svoju vlastnú fanúšikovskú kultúru, ktorá sa na internete formovala od prvého dňa. V takej intenzite nikdy predtým neexistovala. Niekedy sa sám seba pýtam, čo tie masy ľudí robia celé dni. Sedia pred počítačmi a komentujú všetko, čo i len okrajovo súvisí s Twilightom,“ pokračoval Pattinson.

O romantickej upírskej ságe Stephenie Meyer sa pritom herec posmešne nevyjadril prvý raz. Vlani o románoch, na základe ktorých filmová séria vznikla, povedal, že keď to čítal, zdalo sa mu, „akoby tá kniha ani nemala vyjsť“.

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005). Skutočne sa však preslávil až o tri roky neskôr, keď stvárnil upíra Edwarda Cullena v prvej zo série snímok spomínanej ságy Twilight. Po boku Kristen Stewart si zahral aj v ostatných štyroch častiach, pričom posledná z nich s názvom Twilight sága: Úsvit – 2. časť mala premiéru v slovenských kinách vlani v novembri. Médiá ho označujú za jeden z najväčších mladých britských filmových talentov v Hollywoode a jednu z najpríťažli­vejších mužských hereckých hviezd na svete. Diváci ho poznajú aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony (2011), Miláčik (2012) alebo Cosmopolis (2012).

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #Twilight

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...