Josh Duhamel & Fergie: Taška do pôrodnice je už zbalená!

Dlho to už nepotrvá. Vie to Fergie aj jej partner, Josh Duhamel. Celebritný pár už netrpezlivo čaká na narodenie svojho prvého potomka. Pripravení sú na sto percent!

24.08.2013 02:00
debata
Fergie a Josh Duhamel v očakávaní. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Fergie, Josh Duhamel Fergie a Josh Duhamel v očakávaní.

Na premiére svojho nového filmu v Los Angeles sa objavil Josh Duhamel (40) v spoločnosti svojej tehotnej manželky Fergie (38). Trošku riskovali, pretože v týchto dňoch už Fergie skutočne môže porodiť. Má to byť synček.

„Tašku sme už pobalili,“ žartoval Duhamel na červenom koberci pre Us Weekly. Avšak, túto batožinu na premiéru nevzali. „Ešte musí počkať. Musí počkať do budúceho týždňa,“ povedal ďalej Duhamel.

Láskyplne hladkal bruško Fergie počas toho, ako spolu pózovali fotografom. Fergie si neobliekla žiadne tehotenské šaty. Len brucho hovorilo o tom, že čaká dieťa. Mala na sebe koženú bundu, čierne kožené nohavice a čiernu košeľu.

Nech už chlapec uzrie svetlo sveta kedykoľvek, jeho rodičia sú na to už dobre pripravení. Majú „doživotnú“ zásobu plienok, prebaľovací pult a nastávajúci otec sa nebojí. „Mám malé sestry,“ zavtipkoval.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Fergie #Josh Duhamel #prvé dieťa

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...