Toma Cruisea to ťahá do Európy. V Londýne by si rád kúpil byt

Herec, ktorý v ostatných rokoch často cestoval pracovne do Veľkej Británie, uvažuje nad tým, že by si v hlavnom meste Anglicka kúpil byt.

26.08.2013 10:00
Tom Cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise na britskej premiére filmu Nevedomí.
debata

Pre jeho milovanú dcéru Suri by to znamenal druhý domov a navštíviť by ho v Európe mohla zakaždým, keby tam jej otec práve točil. Cruise si vraj vie predstaviť byt v štvrti Notting Hill. Suri Cruise žije s mamou Katie Holmesovou v New Yorku, no jej slávny otec robí všetko preto, aby sa neodsudzili. Tiež chce, aby mala miesto, kde má v Európe zakaždým otvorené dvere.

Svedok pre OK magazín prezradil: „Tom Cruise rozmýšľa o nejakom útočisku v Európe a tento plán chce naplniť do štyroch rokov. Do Londýna sa zamiloval a zvažuje medzi Notting Hill alebo St Johns Wood. Tom je šťastný, pretože si myslí, že sa v Európe usadí a dokonca na dlhšiu dobu získa Suri. Snaží sa, aby to bolo pre Suri dobré.“

Ako ďalej svedok dodal, Cruise má korene v USA, no chce, aby sa jeho dcéra oboznámila aj s inými kultúrami. Tiež by chcel, aby z nej vyrástla osoba, ktorá nebude mať strach používať pas.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Európa #Tom Cruise #presťahovanie

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....