Paris Jackson sa už má lepšie, tvrdí Katherine Jackson

Zdravotný stav dcéry zosnulého speváka Michaela Jacksona Paris, ktorá sa začiatkom júna pokúsila o samovraždu, sa zlepšuje.

27.08.2013 15:00
Paris Jackson Foto: ,
Paris Jackson, dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona.
debata

Pre britský magazín Hello! to potvrdila jej stará mama Katherine Jackson. „Je na dobrom mieste a dostáva sa jej pomoci, akú potrebuje. Má sa oveľa lepšie. Liečba prebieha v poriadku,“ vyjadrila sa.

Pätnásťročná Paris Jackson v stredu 5. júna napísala list na rozlúčku a následne sa predávkovala liekmi a podrezala si žily sekáčikom na mäso. Krátko predtým na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnila niekoľko záhadných odkazov, napríklad: „Premýšľam, prečo sú slzy slané“ alebo text piesne Yesterday od Beatles. Krátko po hospitalizácii losangeleský vyšší súd požiadal probačného úradníka, aby preskúmal jej „zdravotný stav, vzdelávanie a blaho“.

Paris minulý mesiac previezli z nemocnice do nemenovaného liečebného zariadenia, kde mala pokračovať v terapii. Liečebňu vybrala jej matka Debbie Rowe spolu so starou mamou Katherine na základe odporúčaní lekárov z Ronald Reagan UCLA Medical Center, ktorí sa o ňu starali. „Lekári si myslia, že Paris pre seba stále predstavuje hrozbu. Katherine aj Debbie chcú, aby sa jej dostalo pomoci, akú potrebuje,“ uviedol vtedy pre magazín People nemenovaný zdroj.

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Jackson #zlepšenie zdravotného stavu

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...