Drake čelí žalobe zo strany svojho bývalého stylistu

Kanadského speváka, rappera a herca Draka zažaloval jeho bývalý stylista Michael Raphael za nepreplatenie nákupov v hodnote 76 490 amerických dolárov (v prepočte približne 57 350 eur).

28.08.2013 02:00
Drake Foto: ,
Raper a spevák Drake.
debata

Raphael tvrdí, že pre Draka pracoval od augusta minulého roka ako poradca pre styling a grafický dizajn, pričom okrem toho za vlastné peniaze nakupoval pre rappera aj oblečenie, či platil za letenky a ubytovanie. Až do novembra mu Drake tieto náklady preplácal, no v decembri s tým údajne prestal. Práve v tento mesiac Raphael minul v rapperovom mene spomínaných 76 490 dolárov, ktoré chce teraz získať súdnou cestou.

Dvadsaťšesťročný Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, po odchode zo strednej školy začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001). Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiové albumy Thank Me Later (2010) a Take Care (2011), ktoré sa oba umiestnili na prvej priečke amerického rebríčka Billboard 200 a tiež sa stali platinovými. Jeho tretí album Nothing Was The Same by mal vyjsť 24. septembra. Na konte má jednu Grammy, ďalej napríklad štyri Juno Awards, šesť BET Awards či dve Teen Choice Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu Degrassi: The Next Generation objavil napríklad v snímkach Charlie Bartlett (2007) alebo Breakaway (2011).

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Drake #štylista

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...