Matt Damon si myslí, že Affleck bude skvelým Batmanom

Americký herec Matt Damon si myslí, že jeho kolega a najlepší kamarát Ben Affleck bude aj napriek kritike verejnosti skvelým Batmanom.

29.08.2013 13:30
Matt Damon Foto: ,
Matt Damon.
debata

Štyridsaťdvaročný herec sa tak vyjadril v rozhovore pre denník The Times of India a dodal, že podľa neho je táto rola výzvou najmä kvôli stvárneniu Brucea Waynea, ktorý sa skrýva za maskou Batmana. „Viete, nebude hrať Kráľa Leara, ale Batmana! Určite má na to dostatočné schopnosti. Keď niekto videl Argo (2012) alebo Mesto (2010; Affleck obe snímky režíroval aj si v nich zahral, pozn. SITA), respektíve prácu, ktorú v poslednej dobe odviedol, bolo to odlišné a oveľa zaujímavejšie a náročnejšie ako Batman,“ chválil Damon prácu svojho kolegu.

V súvislosti s priateľstvom Damona a Afflecka sa na internete objavil aj upravený obrázok, na ktorom je dvojica v kostýmoch Batmana a Robina. Damon to komentoval so slovami, že je od Afflecka starší, zatiaľ čo Robin bol od Batmana vždy mladší. „Niekto mi ten obrázok poslal, bolo to skutočne vtipné. Ale s istotou môžem povedať, že Robinom nebudem,“ vysvetlil herec. V projekte, ktorý nadviaže na snímku Muž z ocele (2013), sa Batman a Superman predstavia spolu na filmovom plátne po prvý raz. Réžie sa ujme Zack Snyder, scenár píše David S. Goyer podľa námetu, ktorý vytvoril spolu so Snyderom. Nakrúcanie by sa malo začať v roku 2014, pričom úlohu Supermana si zopakuje Henry Cavill.

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Ben Affleck #Batman #zlá kritika

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...