Daniel Radcliffe pije, lebo si nemôže nájsť babu!

Podľa časopisu National Enquirer, by mal herec Daniel Radcliffe (24) opäť pravidelne piť alkohol a nechýbať na žiadnej väčšej párty.

31.08.2013 17:10
Daniel Radcliffe Foto: ,
Herec Daniel Radcliffe.
debata (2)

Priatelia predstaviteľa Harryho Pottera si už oňho robia vážne starosti. Pretože okrem alkoholu sa vraj zahráva aj s drogami. Jeho životný štýl sa už vraj stihol odzrkadliť aj na jeho zdraví. „Vyzerá ako smrť,“ povedal zdroj, ktorý nechce byť menovaný.

Daniel Radcliffe je vraj na tom tak zle, že naleje do seba už fakt všetko, čo sa mu dostane do rúk. „Nasáva vodku, tequilu a whiskey,“ informoval ďalej svedok. Okrem toho, dôvod jeho závislosti priatelia dobre poznajú. „Jednoducho, nedarí sa mu nájsť si priateľku. Nikto to s ním dlho nevydrží.“

Daniel Radcliff nikoho nemá a status single sa mu nepáči. Ťažko to znáša a svoj žiaľ zapíja alkoholom. „Musí prestať, inak sa z neho stane druhý Macaulay Culkin.“ Títo dvaja majú totiž podobný osud. Obaja sa stali slávnymi pomerne skoro. Aj o deväť rokov starší Culkin mal pravidelne brať drogy a konzumovať alkohol. Sláva si vyberá daň.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #alkoholová závislosť #Daniel Radcliffe #závislosť od drog

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....