Michael Douglas manželku Catherinu stále miluje!

Má ešte manželstvo hereckého páru Catheriny Zeta-Jonesovej (43) a Michaela Douglasa (68) nádej? Priateľ oboch hercov prezradil, že Douglas manželku stále miluje.

31.08.2013 07:00
Michael Douglas s manželkou Catherine... Foto: ,
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones na archívnej fotografii, keď ešte všetko bolo v poriadku.
debata

Spolu toho nepreskákali málo. Najprv rakovina Michaela, potom zatknutie jeho syna Camerona (34) a aby toho nebolo málo, mánidepresívne stavy Catheriny. Také ťažké momenty by mali vzťah posilniť, jeden pri druhom by mali stáť, alebo naopak, ak je slabý, rozísť sa. V prípade Zeta-Jonesovej a Douglasa prišiel rozchod časom. No podľa oficálneho vyhlásenia sa obaja ešte snažia o vyjasnenie. Tým pádom to vyzerá tak, že je tu stále šanca!

„Michael Catherinu stále ľúbi,“ prezradil priateľ hercov pre britský Mirror. Ale Catherine mala svoje vlastné problémy. Či súvisia s odlúčením? Každopádne, o ich separácii sa už šepkalo dlho. Dokonca aj o tom, že ich rozchod súvisí s Cameronovým zatknutím. V rozhovore pre nemecký Bild am Sonntag sa Michael Douglas v krátkosti zmienil o tom, že situácia v manželstve je už dlho neúnosná. „Láme mi to srdce,“ posťažoval sa. Už dva roky sedí jeho syn vo väzbe a on ho nesmel navštíviť.

Ako sa však vraví, nádej umiera posledná. Ukazuje sa, že aj Catherina Zeta-Jones by prijala, ak by sa všetko vrátilo do starých koľají. Pred pár dňami vyhlásila pre Mirror, že o manželstvo ešte zabojuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #Catherina Zeta-Jones #Michael Douglas #rozpad manželstva #záchrana manželstva

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...