Lady Gaga sa ukáže v druhom Sin City. Kolega Levitt ju chváli

Americká speváčka Lady Gaga nakrútila cameo scénu do očakávaného filmu Sin City: A Dame to Kill For.

03.09.2013 10:00
debata
Lady Gaga na vyhlásení cien MTV Video Music... Foto: SITA/AP, Scott Gries
Lady Gaga Lady Gaga na vyhlásení cien MTV Video Music Awards.

Ako povedal jej herecký kolega zo snímky Joseph Gordon-Levitt, ktorý stvárnil Johnnyho, hviezda sa správala ako profesionálka.

„Prišla a ja som si vravel: ‚Ok, máme tu obrovskú popovú hviezdu, aby nakrútila scénu do filmu, rozumiem‘. Ale potom to dokonale zvládla. Bola ako úplná profesionálka a odviedla skvelú prácu. Urobila na mňa veľký dojem,“ uviedol pre rozhlasovú stanicu JAM'N 94.5.

Pokračovanie úspešnej snímky Sin City – mesto hriechu (2005) nakrúca režisér Robert Rodriguez – ten stojí aj za filmom Mačeta 2, v ktorom si Gaga zahrala výraznejšiu rolu. Aj preto pravdepodobne dostala priestor v pokračovaní Sin City.

Úlohy z predošlého filmu si zopakovali Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson a Jaime King. Nováčikmi vo filmovom meste hriechu budú spomínaný Gordon-Levitt, ďalej Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta, Juno Temple či Julia Garner.

Predstaviteľkou Avy Lord – dámy, pre ktorú sa zabíja, z názvu filmu – bude Francúzka Eva Green. Americká premiéra je naplánovaná na august 2014.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #herectvo #Sin City 2 #úloha

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...