Douglas prekvapuje: Zvyšok života chcem stráviť s Catherine!

Teraz prehovoril Douglas. Na premiére svojho nového filmu Liberace, poskytol stanovisko k údajnému rozchodu s manželkou Catherinou Zeta-Jonesovou.

04.09.2013 07:00
Michael Douglas Foto:
Herec Michael Douglas.
debata

Najprv to bola iba klebeta, ktorú začal šíriť jeden svedok. Manželstvo Michaela Douglasa (68) a Catherine Zeta-Jonesovej (43) je krátko pred rozpadom, šírilo sa americkými plátkami. Bez vetra sa ani lístok nepohne, ako sa vraví. „Catherine a Michael si dali čas a plánujú na svojom manželstve popracovať,“ vysvetlil hovorca páru krátko potom pre britské noviny Daily Mail.

Teraz sa Douglas dostal k titulkom, ktoré jeho meno sprevádzajú od začiatku augusta. Týkajú sa pravdaže manželskej krízy. Na premiére svojho nového filmu Liberace v berlínskom Admiralspalast na margo svojej manželskej krízy na červenom koberci zavtipkoval: „Média majú krízu. U nás to klape.“

Film zožal od publika búrlivé ovácie. V rozhovore s Christophom Amendom, šéfredaktorom časopisu Zeitmagazin vysvetlil Douglas aj svoju obručku, ktorú stále nosí na prste. „Som ženatý. Catherina a ja máme dve deti. Sme si veľmi blízki a veľa sa spolu rozprávame. Niekedy ľudia len potrebujú viac času.“ Dodal, že jeho zámerom je stráviť so svojou manželkou zvyšok života.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....