Kristína spieva o rozchode. Krízu v súkromí vraj neprežíva

Speváčka Kristína mieri do slovenského éteru s novou piesňou Rozchodový reggaeton. Spieva v nej o rozchode, ktorý symbolizuje oslobodenie.

04.09.2013 18:00
Kristína Foto:
Speváčka Kristína.
debata

„Keď som dostala text od Kamila Peteraja, mal názov Rozchodové reggae. Ako som začala tvoriť melódiu, tak mi v hlave nonstop znel reggaetonový rytmus. Reggaeton je mladistvý rytmus, ktorý má korene v Latinskej Amerike. Tak som si to skúsila upraviť. Slovo reggaeton sa mi úžasne spievalo a zároveň tento rytmus vyjadruje emóciu dievčaťa, ktoré chce začať opäť naplno žiť,“ uviedla pre médiá k vzniku skladby speváčka.

„Rozchodový reggaeton rieši vzťahovú krízu. Rozchod je však len témou skladby, v Kristíninom súkromí je všetko v poriadku. Je to príbeh dievčaťa, ktoré sníva o lepšej budúcnosti. Dievča stále verilo, že vo vzťahu s priateľom ju môže nájsť. Teraz, keď je slobodná, však nemá žiadne záväzky je odhodlaná urobiť aj tie najodvážnejšie rozhodnutia v svojom živote a začať odznova,“ dodala Kristína.

Hudbu si zložila sama Kristína, autorom textu je Kamil Peteraj. Skladbu vyprodukoval producentský tím Martin Kavulič a Marián Kavulič. O mastering piesne sa postaral Samo Pospišil a štúdio Klaksón.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristina #Rozchodové reggae

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...