Kedy zavládne v rodine Demi Mooreovej mier? Teraz sa hádajú dcéry!

Pred viac ako rokom prerušili Rumer (25) a Scout (22) Willisové kontakt so svojou matkou Demi Mooreovou (50).

05.09.2013 17:30
Rumer Willis Foto:
Dcéra Demi Moore a Bruca Willisa - herečka Rumer Willis sa už s matkou stihla uzmieriť.
debata

Boli totiž šokované tým, ako sa správala po rozchode s mladým hercom Ashtonom Kutcherom (35), informovali americké média. Bola závislá od alkoholu a nemohla chýbať na žiadnej párty, kde v podnapitom stave častokrát vystrájala divadlo. Práve to naštrbilo jej vzťah s dcérami, ktoré pre také správanie samozrejme nemali pochopenie.

Kým Rumer sa uzmierila, vzťah so Scout je stále napätý. „Scout je na matku stále nahnevaná, pretože nie je dobrým vzorom,“ povedal svedok pre americký časopis National Enquirer. Tento postoj však sestry rozhádal.

Dokonca aj ich otec, herec Bruce Willis (58) priznal, že sa spor medzi dcérami snažil urovnať. Rumer dokonca vytiahol na zopár divadelných predstavení, nemalo to však žiaden úspech. Hustý vzduch v dome Moore-Willis sa aktuálne aj naďalej dá krájať. A aký pekný vzťah Rumer so Scout mali ešte prednedávnom… Rumer poslala prostredníctvom Twitteru fotografiu, na ktorej je so svojou „malou“ sestrou Scout. „Milujem ju viac ako čokoľvek iné,“ komentovala v tom čase.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Demi Moore #Rumer #Scout #mier v rodine #hádky

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...