Gregorová schválila synovi krásnu frajerku. S Kuchařovou aj pózovala!

Poriadny fanklub mal v stredu večer v Španielskej sále Pražského hradu herec a hudobník Ondřej Brzobohatý. Prišli ho podporiť hneď tri dôležité ženy jeho života.

06.09.2013 05:00
debata
zväčšiť Herec, hudobník a moderátor Ondřej Brzobohatý s... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Ondřej Brzobohatý, Rola Brzobohatá, mama Hana Gregorová a priateľka - modelka Taťána Kuchařová Herec, hudobník a moderátor Ondřej Brzobohatý s troma ženami, ktoré ho prišli podporiť - zľava: sestra Rola Brzobohatá, mama Hana Gregorová a priateľka - modelka Taťána Kuchařová.

V hľadisku sa v prvom rade usadila modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová, s ktorou Brzobohatý už niekoľko mesiacov randí. Hoci dvojica dlho svoj vzťah popierala, na finále súťaže Elite Model Look 2013 sa k sebe mali ako dve hrdličky.

Víťazky finále Schwarzkopf Elite Model Look...
Slovenka Barbora Koláriková (vpravo) a Češka...
+37Slovenka Barbora Koláriková počas jednej z...

Azda ešte dôležitejšie než možnosť ukázať svoju lásku verejne, je však pre zaľúbencov vľúdne prijatie Kuchařovej od Brzobohatého rodiny. Na finálovom gala sa objavila jeho sestra Rola aj mama – slovenská herečka Hana Gregorová. S Kuchařovou sa vyobjímali a s úsmevom spoločne pózovali médiám.

Zamilovaný párik, ktorý sa už neskrýva -... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Taťána Kuchařová a hudobník Ondřej Brzobohatý. Zamilovaný párik, ktorý sa už neskrýva - modelka Taťána Kuchařová a hudobník Ondřej Brzobohatý.

O vzťahu budúcej svokry a nevesty sa pritom ešte pred časom šuškalo v susednom Česku ako o napätom. Gregorová, ktorá účinkuje v seriáli Chlapi neplačú, vraj nebola nadšená voľbou syna Ondřeja pri novej partnerke. Ľady sa však prelomili a hoci si sexi plavovláska a slovenská herečka stále vykajú, ich vzťah je už omnoho vrúcnejší.

O finálovom večere Elite Model Look 2013 čítajte aj tu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Brzbohatý #Taťána Kuchařová #Hana Gregorová

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...