Michelle Williams získala slávnu rolu. Ako dopadne na Broadway?

Americká filmová herečka Michelle Williamsová sa budúci rok prvýkrát objaví na Broadwayi v hlavnej úlohe muzikálu Kabaret. Oznámilo to newyorské divadlo Roundabout 's Štúdio 54, ktoré slávny muzikál znova uvedie.

07.09.2013 05:00
Michelle Williams Foto: ,
Herečka Michelle Williams.
debata

Ide o rovnakú inscenáciu, ktorá mala v tomto divadle medzi rokmi 1998 až 2004 vyše 2000 repríz a dostala cenu Tony za najlepší muzikál. Williams nahradí v hlavnej úlohe bohémskej kabaretnej speváčky Sally Bowlesovej herečku Emmu Stoneovú, ktorá nemala čas.

Inak sa v ďalšej hlavnej úlohe rovnako ako v minulej inscenácii objaví Alan Cumming. Režírovať bude znovu Sam Mendes a choreografom inscenácie je aj tentoraz Rob Marshall.

Muzikál situovaný do Berlína v období nástupu nacizmu začiatkom 30-tych rokov preslávil v roku 1972 aj rovnomenný film v hlavných úlohách s Lizou Minnelliovou a Michaelom Yorkom.

Na divadelných doskách hral Sally Bowlesovú rad slávnych herečiek vrátane Natashe Richardsonovej, Alyson Reedovej či Judi Denchovej. Tridsaťtriročná Williams bola trikrát nominovaná na Oscara za snímky Skrotená hora, Blue Valentine a Môj týždeň s Marilyn.

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #Michelle Williams #kabaret

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...