Emma Tekelyová: Zahrať hlúpu blondínku sa oplatí

O blondínkach sa často hovorievajú vtipy. Ako ich vníma moderátorka a spisovateľka Emma Tekelyová?

09.09.2013 06:00
Emma Tekelyová: Šaty nás majú dotvárať, nie... Foto:
Moderátorka a spisovateľka Emma Tekelyová.
debata

Čo vy a vtipy o blondínkach? Bavíte sa na nich alebo vás rozčuľujú? Alebo ich ignorujete?
Vtipy o blondínkach mám rada. Sú vydarené, a kto ich vymyslel, nebol hlupák, musel sa potrápiť, sú to skvelé kameňáky. Som pravá blondínka a podľa mňa Byť blondínkou je úžasné! (Hm, dobrý námet na knihu!)

Sú vtipy o blondínkach založené na pravde alebo sú len zlomyseľné a ich cieľom je ublížiť?
Ženy s blond vlasmi sú vraj príťažlivé pre 70 % mužov už od doby ľadovej a pre Trójsku Helenu – vraj najkrajšiu plavovlásku všetkých čias – zomreli tisíce mužov. Aj okolo mňa sú všetko veľmi bystré a inteligentné blondíny, ale čoraz viac je tých odfarbených. Žeby tie zlomyseľné vtipy vymýšľali brunety? Zo žiarlivosti? Ani jednu situáciu, ktorú tak vtipne riešia vtipy o blondínkach, som totiž v reálnom živote nezažila.

Máte nejaký obľúbený vtip o blondínkach?
Hovorí dcéra blondínka svojej matke blondínke „…a nezabudni, nabudúce, keď budeš hovoriť o našom veku, musí byť medzi nami rozdiel minimálne deväť mesiacov.“ Alebo tento: Ide blondínka s pitbullom. Policajt ide okolo a pýta sa jej: „Prepáčte, kde máte košík? A blondínka na to:… ja nejdem nakupovať!“

Na akých vtipoch sa najviac bavia samy blondínky? Majú aj nejaké vtipy o brunetkách?
Aj tie najslávnejšie „hlupane“ boli chytré osôbky. Platí to tak o Marilyn Monroe, ako aj o Paris Hilton. Zahrať hlúpu sa totiž oplatí. Ľudia to milujú, tú bezradnosť, nechápavosť… akože poradíte mi, neviem, čo mám robiť?!?! My blondínky sa rady zasmejeme na čomkoľvek, čo stojí za to. Možno sú nám viac smiešni politici a pár prefarbených blond kópií, ktoré chcú, aby ľudia uverili, že sú celebrity.

A prečo neexistujú vtipy o blond chlapoch? Je to diskriminácia žien? Alebo náznak výnimočnosti blondínok?
Vtipy o blondiakoch nepoznám. Blond je výlučne ženský fenomén. Muži majú tendenciu takéto krehké bezbranné ženy ochraňovať, posilňuje to ich mužské ego. A keďže podľa vedcov budeme na svete vraj už iba 2 000 rokov, sme vzácne a budeme ešte viac. Avšak nemáme toľko výhod, ako sa hovorí. Brunety totiž viac zarábajú, muži si brunety skôr berú za manželky a brunetám nikto neklope na čelo, keď zablúdia v podzemnej garáži…

debata chyba
Viac na túto tému: #humor #Emma Tekelyová #blondínky #vtip

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...