Polonahá Britney sa chystá na Las Vegas: Pozrite na tú figúru!

Speváčka Britney Spears by už o pár mesiacov mala začať účinkovať v rámci koncertných šou v americkom Las Vegas. Prípravám na vystúpenie venuje teraz maximum svojho času.

10.09.2013 00:00
debata (2)
Speváčka Britney Spears zavesila na Instagram... Foto: INSTAGRAM
Britney Spears Speváčka Britney Spears zavesila na Instagram fotografiu, kde pózuje len sporo oblečená a predvádza sexi figúru.

Spearsovú by malo v americkom meste hriechu čakať niekoľkomesačné angažmán na koncerty, počas ktorých bude spievať najväčšie hity, ale aj pár nových skladieb. Podľa zdroja zo zákulisia príprav pôjde o veľkolepú šou so svetelnými efektami, množstvom tanečníkov a Britney, ktorá bude v top-forme.

V minulosti speváčka viackrát sklamala fanúšikov aj kritikov živými vystúpeniami a jej návraty na výslnie po komplikovanom období, keď sa liečila na psychiatrickej klinike, nedopadli podľa očakávaní. Už niekoľko rokov je však plavovláska vo výbornej forme a pomáha jej v tom priateľ, dvaja synovia, ale aj rodičia, ktorí sa o ňu starali v tých najťažších chvíľach.

O tom, že diváci v Las Vegas sa majú na čo tešiť, dnes presviedča 31-ročná hviezda aj sama. Zo záberu, ktorý zverejnila na svojom konte na Instagrame, je zjavné, že dvojnásobná mama a hudobná hviezda sa má čím chváliť. Len v nohavičkách a podprsenke bez ramienok zapózovala popová princezná v šatni. Takto sexi by ju mali čoskoro vidieť fanúšikovia aj diváci po celom svete aj v novom videoklipe – ten dostal provokatívny názov Work B…ch.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #polonahá #Britney Spears #forma

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...