Eva Longoria jednoducho nemá šťastie na mužov!

Je pekná ako obrázok, má v hlave a okrem toho zarába kopu peňazí. To sú len tri z mnohých dôvodov, prečo je herečka Eva Longoria (38) absolútne žiadúca.

18.09.2013 10:30
Eva Longoria Foto: ,
Eva Longoria.
debata

Žiaľ, nepomôže to, keď ide o lásku. Vzhľadom na to, že vyzerá, akoby sa Longoria narodila pod šťastnou hviezdou, toho pravého muža jednoducho stále nemôže nájsť. Nemá teda s kým zdieľať svoje šťastie.

Dve neúspešné manželstvá – s hercom Tylerom Christopherom (38) a basketbalistom Tonym Parkerom (31) – má už rodená Texasanka za sebou. A k tomu tri rozchody, s futbalistom Markom Sanchezom (26), hudobníkom Eduardom Cruzom (28) a podnikateľom Ernestom Arguellom (34). Všetky vymenované vzťahy boli krátkodobé.

Prečo si Longoria žiaden vzťah neudrží? Webstránka prominentov showbizsy.com má odpoveď. „Eva potrebuje od muža absolútnu pozornosť. Muži sa cítia pod nátlakom a vzťah sa nakoniec skončí.“ Longoria si dobre uvedomuje, že je atraktívna žena, ktorá má čo ponúknuť. A vo vzťahoch tlačí na pílu. Riešenie vyznieva jednoducho. Uvoľnite sa konečne, slečna Longoria!

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #šťastie na mužov #single žena

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...