Mark Wahlberg vo veku 42 rokov dokončil strednú školu

Americký herec Mark Wahlberg ako 42-ročný dokončil strednú školu. Svoje vyjadrenie k tomu zverejnil prostredníctvom portálu Huffington Post.

18.09.2013 08:40
Mark Wahlberg Foto: ,
Herec Mark Wahlberg.
debata

Štúdium, s ktorým začal ešte minulý rok, absolvoval prostredníctvom internetu a toto leto získal aj záverečný diplom. Nezabránil mu v tom ani náročný pracovný program.

„Moje podmienky neboli odlišné od tých, ktoré má mnoho tínedžerov dnes. Žijú v susedstvách nižších spoločenských tried a obklopujú ich drogy, násilie a zločin. Napriek tomu sa snažia udržať ten správny smer, a to aj bez pozitívnych vplyvov,“ prirovnal Wahlberg svoje dospievanie k tomu dnešnému. Dodal, že si uvedomuje, aké mal šťastie, keď sa stal známym hollywoodskym hercom. Taktiež je podľa neho zjavné, že ľudia bez dokončenej strednej školy končia s väčšou pravdepodobnosťou nezamestnaní.

Wahlberg preto založil vlastnú nadáciu pre mládež, ktorá spolupracuje aj s ďalšími organizáciami a snaží sa pomáhať tínedžerom v podobnej situácii, akú zažil on. Taktiež podporuje vyučovanie prostredníctvom internetu, ktoré umožňuje dokončiť štúdium aj dospelým. Dáva im totiž druhú šancu uspieť a ísť mládeži príkladom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mark Wahlberg #stredná škola

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....