Daniel Craig s manželkou Weiszovou si prácu domov nenosia

Byť manželmi v súkromí a potom stvárňovať pár na divadelných doskách nemusí byť vždy prospešné pre lásku. Herec Daniel Craig s manželkou Rachel Weiszovou si však svoje city strážia.

20.09.2013 13:54
Daniel Craig Rachel Weisz Foto: ,
Herecký pár Daniel Craig a Rachel Weisz.
debata

Hollywoodska dvojica spoločne skúša hru Zrada, ktorá je podľa Craigových slov veľmi intenzívna a núti hercov vciťovať sa do vypätých emotívnych situácií. „Je to naozaj veľká záťaž a práca na tomto predstavení je veľmi intenzívna. Ale zvládame nechávať robotu v divadle a nenosiť si ju domov,“ citoval Craiga server NPR.org.

Britský rodák dokonca prezradil, že o predstavení sa s manželkou vôbec doma nezhovára. „Vôbec to nerozoberáme. Ona si rieši svoje vlastné veci, ja si rolu riešim sám v sebe. Rozhodli sme sa pre to spoločne. Je veľmi dôležité, aby sme v práci pôsobili ako dve oddelené entity. Nie ako manželia, partneri,“ doplnil Craig.

Zrada je hra z roku 1978 z pera dramatika Harolda Pintera, pričom v minulosti si hlavné úlohy v nej zahrali herci ako Michael Gambon, Juliette Binoche, Liev Schreiber či Roy Scheider.

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #súkromie #Daniel Craig #Rachel Weisz

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...