Herca Idrisa Elbu expriateľka klamala, že je otcom jej syna

Britský herec Idris Elba pre magazín GQ otvorene prehovoril o bolestivom zážitku z minulosti, keď ho priateľka podviedla a ukázalo sa, že dieťa, ktoré porodila, nie je jeho.

21.09.2013 09:00
Idris Elba Foto: ,
Herec Idris Elba pózuje fotografom na premiére Bedárov v Londýne.
debata

V roku 2010 sa ešte synčekom chválil novinárom, no keď neskôr zistil pravdu, spomínal už len svoju dcéru. Elba v rozhovore vyhlásil, že obdobie, keď si myslel, že má syna, bolo jedno z najšťastnejších v jeho živote.

„Oslava narodenia syna je z mužského hľadiska obrovská,“ vysvetlil. Niekoľko blízkych mu však naznačilo, že dieťa zrejme nie je jeho. „Nebolo to hneď jasné – no, bolo, lebo nevyzeral ako ja. Ale nebolo hneď zjavné, čo sa stalo,“ uviedol. Preto podstúpil test otcovstva a zistil, že otcom bábätka je skutočne niekto iný.

„Dostať niečo také a potom o to takým krutým spôsobom prísť, bolo ako úder päsťou priamo do tváre. Je to jednoducho tragické. Ale nezlomilo ma to, hneď som sa postavil na nohy a nemienim ešte niekedy dostať taký úder,“ vyhlásil Elba, ktorý priznal, že aj on sám urobil chyby. „Viete, ani ja som vždy nebol anjel. Do istej miery platí, že sa vám všetko vráti,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #otcovstvo #klamstvo #Idris Elba

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...