Nicka Cartera rodina viní zo smrti jeho mladšej sestry

Amerického speváka Nicka Cartera, známeho zo skupiny Backstreet Boys, obviňuje rodina zo smrti jeho mladšej sestry, ktorá zomrela na predávkovanie.

26.09.2013 16:35
Books Nick Carter Foto:
Spevák Nick Carter z formácie The Backstreet Boys napísal pred časom memoáre “Facing the Music and Living to Talk About It.
debata

Samotný spevák už vo veku 15 rokov začal užívať marihuanu a následne analgetiká a extázu. V roku 2008 mu však diagnostikovali ochorenie srdca. „Hneď vtedy som sa rozhodol a povedal som si, že už nechcem byť tým človekom,“ spomínal 33-ročný spevák v talkšou Dr. Phila.

Napriek tomu, že on sám s drogami skoncoval, v januári 2012 zomrela na predávkovanie jeho 25-ročná sestra Leslie. Carter priznal, že ako najstarší z piatich súrodencov, sa cíti čiastočne vinný za jej smrť. Vinu mu pripisoval aj zvyšok rodiny, a tak sa spevák nakoniec ani nezúčastnil na sestrinom pohrebe. „Začal ma z toho obviňovať celý zvyšok rodiny. Pripisovali mi vinu za jej smrť. Cítil som, že to nie je fér, najmä po tom, čo som pre nich urobil a stále robím,“ vysvetlil.

Vďaka úspechu na hudobnej scéne bol Carter totiž živiteľom rodiny. Napriek tomu, koľko zarábal, by si však prial, aby išiel svojim súrodencom lepším príkladom. „V mnohých ohľadoch sa zo mňa stal otec, pretože som zarábal viac ako ten náš. Milujem svoju rodinu, ale prišiel bod, keď neviete, či im pomáhate, alebo ubližujete,“ pokračoval.

Úmrtie jeho sestry vraj z neho spravilo lepšieho človeka a momentálne sa snaží priviesť k triezvosti mladšieho brata Aarona, ktorý má tiež problémy s drogami.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #vina #Nick Carter #smrť sestry

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...