Do tenisiek! Sexbomba Pamela sa chystá na maratón, pre Haiti

Herečka Pamela Anderson pôsobí na verejnosť zväčša ako rozmarná playmate, ktorá len vymetá večierky. Určite aj preto prekvapila svojím posledným rozhodnutím, o ktorom informovala na Twitteri.

01.10.2013 05:58
Pamela Anderson Foto: ,
Pamela Anderson na prehliadke dizajnérky Vivienne Westwoodovej v Paríži.
debata

Bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka sa chystá na maratón! Pamela Anderson by sa už čoskoro mala zúčastniť na preslávenom newyorskom behu dlhom 42 kilometrov. „Áno, budem bežať newyorský maratón, aby som pomohla vyzbierať peniaze na organizáciu na podporu Haiti,“ napísala prsnatá plavovláska na internete.

Zároveň odkázala svojich fanúšikov na profil organizácie, ktorá má pomôcť získať finančné prostriedky na podporu rodín, ktoré prežili ničivé zemetrasenie v krajine. „Verím, že sa nám podarí nazbierať aspoň polmilióna dolárov, aby sme pomohli tejto nádhernej krajine,“ odkázala Anderson, ktorá sa pred pár dňami objavila v Paríži na prehliadke dizajnérky Vivienne Westwoodovej.

Matka dvoch synov a žena, ktorá sa na obálke magazínu Playboy objavila najviackrát v histórii, nie je jediná, ktorá sa angažuje v pomoci Haiti. Robí tak napríklad aj česká topmodelka Petra Němcová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #maratón #Haiti #výťažok

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...