Zeta-Jones a Douglas sú znovu spolu: A nielen kvôli deťom!

V auguste prekvapila verejnosť správa, že manželia Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas sa rozchádzajú. Vraj dočasne. Zdá sa, že pauza sa skončila.

01.10.2013 17:01
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Foto:
Manželský pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones.
debata

Šesťdesiatdeväťroč­ný herec ďakoval svojej manželke, keď si počas predposlednej septembrovej nedele preberal sošku Emmy. Vtedy však manželia stále boli od seba. Waleská rodáčka dokonca v rovnakej chvíli na inom konci planéty – na galaotvorení nového komplexu v Číne. „Potrebujeme prestávku a určité veci si vyjasniť. Ale komunikujeme spolu, veci sú dobré,“ uviedol vtedy Douglas.

Podľa správ britského Daily Mail sa však už dvojica znovu nasťahovala do jedného príbytku – konkrétne do miliónového apartmánu v newyorskom Bedforde. Herec údajne požiadal manželku o ďalšiu šancu a ona súhlasila. „Nebolo to len pre dobro detí. Catherine má tiež pocit, že by ich vzťah mal dostať novú šancu,“ tvrdí zdroj.

V nedeľu, keď sa objavila na galavečere Dance Alliance Foundation, bola síce herečka sama, ale na ruke nechýbala jej obrúčka. Podľa pozorovateľov je aj to dobrý znak, že nezlomila nad trinásťročným manželstvom palicu. Catherine Zeta-Jones sa tento rok musela druhýkrát liečiť na psychiatrii pre mániodepresívne stavy. Údajne aj to zohralo úlohu v problémoch, ktoré vstúpili do jej zväzku s Douglasom.

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozpad #Michael Douglas #druhá šanca #Catherine Zeta Jones

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...