Sex si už vychutnáva. Trvalo mi to dlho, priznáva krásna štyridsiatnička

Nájsť si cestu k vlastnej sexualite nemusí byť jednoduché. Herečka Heather Graham vie o tom svoje. Jedna z najsexi krások filmového plátna sa zverila magazínu Women's Health, že jej to chvíľu trvalo.

02.10.2013 00:00
debata
Herečka Heather Graham v šatách od Herve L.... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Heather Graham Herečka Heather Graham v šatách od Herve L. Lerouxa pózuje na premiére filmu Vo štvorici po opici 3.

„Nevedela som, či je dobré, alebo zlé byť osobou, ktorá si sex užíva,“ priznala sa v rozhovore 43-ročná hviezda. „Trvalo mi dlho, kým som sex akceptovala a stal sa súčasťou toho, kto som,“ pokračovala herečka. „Je to aspekt mojej osobnosti a trvalo dlho, kým som sa s tým vyrovnala.“

Podľa Grahamovej je však väčšina filmového priemyslu sexistická a hnevá ju, že málokto sa pozerá na svet pohľadom žien. „Pozrite sa na hrdinov vo filmoch – 75 percent z nich sú muži. A filmov, ktoré hovoria o mužských fantáziách, je tiež strašne veľa. Čo ženské filmy? Čo by sa stalo, keby sme sa pozreli na svet cez túžby žien,“ pýtala sa rečnícky v rozhovore.

Plavovláska, ktorá sa aj po prekročení štyridsiatky môže pýšiť skvelou figúrou, tvrdí, že schopnosť ženy sexuálne sa vyjadriť je ultimatívny prejav slobody. „Myslím si, že v americkej kultúre nám takáto sloboda chýba,“ doplnila.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #sexualita #Sloboda #Heather Graham

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...