Sinéad O'Connor varuje Cyrusovú: Nedovoľ robiť zo seba prostitútku

Írska speváčka Sinéad O'Connor varovala Miley Cyrus, že hudobnému priemyslu na nej nezáleží.

04.10.2013 10:00
Miley Cyrus Foto:
Speváčka Miley Cyrus v novom videoklipe ku skladbe Wrecking Ball.
debata

„Mám veľké obavy o to, že ľudia okolo ťa povzbudzujú a presviedčajú, aké je cool byť nahá a oblizovať kladivo vo videoklipe,“ napísala 46-ročná interpretka v otvorenom liste. „Mala by si vyhodiť každého hlupáka, čo ťa na to neupozornil, pretože si im ukradnutá,“ pokračovala.

Dvadsaťročná Cyrus pri nakrúcaní videa ku skladbe Wrecking Ball údajne čerpala inšpiráciu práve od O'Connor a z jej klipu k piesni Nothing Compares 2U. „Rada počujem, že som niečo ako tvoj vzor a aj preto dúfam, že budeš venovať pozornosť tomu, čo ti vravím. Hudobnému priemyslu na tebe nezáleží, na nikom z nás. Zapredajú ťa tak, ako sa len bude dať, a šikovne ťa presvedčia o tom, že si to sama chcela. Kým ty skončíš niekde na odvykačke, oni sa budú slniť na svojich jachtách, ktoré si kúpili predajom tvojho tela. Budeš sa cítiť veľmi osamelá,“ snaží sa O'Connor mladšej kolegyni prehovoriť do duše.

„Máš dostatok talentu, aby si nemusela zo seba nechať robiť prostitútku. Tiež by si im nemala dovoliť, aby z teba robili blázna. Ani na chvíľu si nemysli, že komukoľvek z nich na tebe čo i len trochu záleží,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Sinead O´Connor #šoubiznis #varovanie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...